Wie zijn wij?

Wij zijn Citysteps, een jong bedrijf en ons kantoor is gevestigd in Breda. Het idee voor een duurzame elektrische deelstep werd door ons vieren (Hannes van Bellen, Mike Meeusen, Thomas van Heeswijk en Teun Verschuren) bedacht tijdens een gezamenlijke reis naar het Spaanse Valencia. In Valencia hebben wij voor het eerst gebruik gemaakt van de (deel)e-steps. Na een dag vol plezier en gemak realiseerden wij ons, dat dit niet langer uit kon blijven in Nederland. Met het oog op de milieuvriendelijkheid en de perfecte infrastructuur van Nederland gingen we dan ook meteen aan de slag met het uitwerken van Citysteps. Dit leidde spoedig tot het ontstaan van Citysteps in juni 2019. Afgelopen anderhalf jaar hebben we gebruikt voor de ontwikkeling van ons concept en het draaien van diverse pilots.

Even voorstellen...

Mede-eigenaar

Teun Verschuren

Teun is zijn eerste bedrijf (vt-entertainment) gestart toen hij 15 jaar oud was. In 2019 is Teun uitgeroepen tot ‘ondernemer van het jaar’ binnen Avans Hogeschool. Binnen Citysteps is Teun de strategisch leider en houdt hij zich bezig met de grote lijnen en toekomst van Citysteps.

Mede-eigenaar

Thomas van Heeswijk

Thomas staat bekend om zijn technische vaardigheden op het gebied van elektrische voertuigen. Hij is de belangrijkste operator van Citysteps in de steden. Naast het onderhouden van de vehikels zal hij ook contact houden met de gemeente van elke stad met een lopend project om een sterke relatie te onderhouden en verbeteringen door te voeren.
Mede-eigenaar

Mike Meeusen

Mike is de marketingspecialist. Zowel online als offline beheert Mike de marketing acties en bedenkt hij nieuwe campagnes. Ook onderhoudt Mike het contact met de pers (zoals recent bijvoorbeeld EditieNL, Radio 2 en meer mediaplatvormen).

Mede-eigenaar

Hannes van Bellen

Hannes is zijn eerste bedrijf (Fruitpauze) gestart toen hij 20 jaar oud was. Binnen Citysteps is Hannes verantwoordelijk als hoofd accountmanager en richt zich voornamelijk op het binnen halen van nieuwe abonnementhouders en partners. Dit om te blijven kunnen groeien.

Vragen over Citysteps?

Neem contact met ons op:

Download de app

Volg Citysteps

© 2021 - Citysteps B.V.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram