Ons concept

Citysteps is een vorm van deelmobiliteit die past in het Nederlandse straatbeeld én goedgekeurd is voor gebruik. De e-step van Citysteps is voor de gebruiker een makkelijk te begrijpen voertuig en doet denken aan een fiets vanwege het uiterlijk. Er is dan ook geen rijbewijs nodig om het deelvoertuig te mogen gebruiken, waardoor de toegankelijkheid zeer hoog is en het overstappen op deze vorm van deelvervoer laagdrempelig wordt. De Citysteps kunnen zowel door de consument, als het bedrijfsleven voor elke overbrugging gebruikt worden. Je huurt een e-step van Citysteps snel en gemakkelijk via onze app.

Vervolgens lost Citysteps het probleem van overlast voor gebruikers en steden op middels het gebruik van de dockingsystemen. De dockingsystemen op mobiliteitsknelpunten zorgen voor een gestructureerde plaatsing van het voertuig zonder overlast. Om een e-step af te melden moet deze namelijk naar een dockingsysteem worden gebracht. Hierin meldt het voertuig zich automatisch af en zal zich via inductie opladen. Hiermee staan de elektrische steps dus altijd goed geparkeerd en wordt het gebruik geoptimaliseerd.

Onze dienst kan gebruikt worden vanaf 0,21 eurocent per minuut. Je betaalt alleen wat je daadwerkelijk gebruikt.

Missie

Een innovatieve manier van deelmobiliteit voor alle lagen van de samenleving toegankelijk maken. Hier werken we samen aan een groenere wereld voor de volgende generatie.

Visie

Door de inzet van elektrische steps met dockingsystemen, bieden wij een gestructureerde mobiliteitsoplossing die bijdraagt aan het creëren van een duurzame wereld.
Header
E-step

Vragen over Citysteps?

Neem contact met ons op:

Download de app

Volg Citysteps

© 2021 - Citysteps B.V.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram