Lening opties

Hoe kan je ons helpen? Door mee te doen en bij te dragen aan het creëren van een duurzame (of liever gezegd: groenere) wereld.

Lening bedrag van €100: 3% rente per jaar + 50 gratis rijminuten op de e-steps van Citysteps

Lening bedrag van €250: 3% rente per jaar + 100 gratis rijminuten op de e-steps van Citysteps

Lening bedrag van €500: 3% rente per jaar + 250 gratis rijminuten op de e-steps van Citysteps

Lening bedrag van €1.000: 3% rente per jaar + 500 gratis rijminuten op de e-steps van Citysteps

Lening bedrag van €1.500: 3% rente per jaar + 800 gratis rijminuten op de e-steps van Citysteps

Lening bedrag van €2.500: 3% rente per jaar + 6 maanden gratis rijminuten op de e-steps van Citysteps

Lening bedrag van €5.000: 3% rente per jaar + 12 maanden gratis rijminuten op de e-steps van Citysteps

Lening bedrag van €10.000: 3% rente per jaar + 12 maanden rijminuten op de e-steps van Citysteps + 5 jaar 10% korting op alle Citysteps ritjes

Meer dan €10.000? Neem contact met ons op via 085-0470560 of via de mail info@citysteps.nl.

Doe mee met de crowdfund campagne 

Ga naar het crowdfundingplatform...
Vragen over de crowdfund campagne? Neem contact op via 085-0470560 of per mail via info@citysteps.nl.
3% rente per jaar
Looptijd van 60 maanden
Draag bij aan een duurzamere en groenere wereld
E-step

Wat is ons plan?

Ons plan is om Citysteps zowel als merk en als dienst steeds verder uit te bouwen. Nadat we Roermond hebben uitgerold ligt hier dan ook de hoofdfocus. Citysteps moet door heel Nederland beschikbaar worden, zodat iedereen toegang heeft tot een duurzame en gestructureerde manier van deelmobiliteit. Hierbij is het van groot belang om warm contact te houden met de huidige gemeentes en provincies waarmee we samenwerken om zo in hoog tempo uit te rollen.

Naast het starten in meerdere steden is het ook van belang om het bedrijf verder uit te bouwen. Hierbij zijn we bezig met subsidies om zo een eigen vervoersmiddel te kunnen ontwikkelen, maar ook om uit te breiden naar bijvoorbeeld elektrische fietsen, die we kunnen gebruiken in dezelfde dockingstations.

Voor deze stappen is het van groot belang om naast de bovenstaande stappen ons team ook verder uit te breiden. Met het juiste team om ons heen kunnen wij steden in heel Nederland beter bedienen en de uitrol hiervan sneller mogelijk maken. Met deze explosieve groei is de ambitie om binnen 1,5 jaar met 1000 Citysteps door heel Nederland te staan. Hierdoor kunnen we een groot aantal steden bedienen en onze ambitie om de wereld van deelmobiliteit duurzamer en gestructureerder te maken verwezenlijken.

Hoe gaan we de financiering gebruiken?

Wij willen graag ons concept uitrollen door heel Nederland en dat gaat niet zonder jouw hulp! Om de volgende stap te zetten met Citysteps hebben we 200.000 euro nodig.

Hiermee gaan we het volgende doen:

- Ons huidige team verder uitbreiden om zo explosief mogelijk door te kunnen groeien. Mensen aannemen met de kennis en ervaring die wij niet in huis hebben. De juiste mensen op de juiste plek zorgt ervoor dat de focus op onze specifieke groei stappen beter wordt. Maar dit zal er ook voor zorgen dat wij op een hoger tempo de gewenste groei kunnen bewerkstelligen.

- Investeren in de ontwikkeling van ons systeem. Denk hierbij aan het verder ontwikkelen van onze huidige software en hardware.

-Aanbestedingen en opstartkosten (onder andere van pilots) in nieuwe steden financieren. Door middel van een eigen bijdrage in aan de gemeente kunnen wij sneller opschalen naar andere steden.


Indien we meer dan 200.000 euro ophalen dan kunnen we ook:

- Pop-up pilots gaan doen. Middels een pop-up model in verschillende steden wekken we op een laagdrempelige manier de aandacht van de inwoners, maar ook van het gemeentebestuur. Deze pop-up pilots zouden het volledige systeem bevatten en makkelijk te vervoeren zijn van stad naar stad. Tevens zouden deze pop-up pilots verhuurd kunnen worden aan grote evenementen. Een voorbeeld hiervan zou zijn om vanaf de parkeerplaats of camping naar het circuit in Zandvoort te pendelen tijdens het Formule 1 weekend.

- Innovatie in de vervoersmiddelen toepassen welke in de docking kunnen staan. Een voorbeeld hiervan is het toevoegen van een elektrische fiets: deze is compatible met de huidige dockingsystemen. Met deze ontwikkeling bied je niet alleen een eindgebruiker meer aan maar ook de steden. Deze ontwikkeling versterkt dan ook je onderhandelingspositie en slagingskans bij een aanbesteding.

Hoe wordt de lening afgelost?

De eerste twee jaar wordt de lening niet afgelost en wordt er alleen rente betaald. In het derde, vierde en vijfde jaar wordt de lening elk jaar voor 1/3e afgelost + de openstaande rente betaald. 

Hoe sluiten jullie een lening overeenkomst af?

Wij gaan samenwerken met een officieel crowdfundingsplatform. Alle zaken en ook betalingen zullen via dit officiële platform verder worden geregeld. Denk hierbij dus ook aan het afsluiten van een overeenkomst waar in alle afspraken staan (zoals de hoogte van de rente, aflossingstermijn etc.). Naar verwachting gaat onze crowdfunding-actie half mei van start.

Vragen over Citysteps?

Neem contact met ons op:

Download de app

Volg Citysteps

© 2021 - Citysteps B.V.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram